Paja&Bureau

Kuvaus

Olemme Helsingissä, Punavuoren sydämessä sijaitseva, muotoilustudio sekä verstas, jossa suunnittelemme ja toteutamme sekä mittatilaussisustustuotteita että omaa mallistoamme erikoisosaamisenamme metallimateriaalit ja ainutlaatuiset pintakäsittelytekniikat. Tarjoamme luotettavaa ja yksilöllistä palvelua sekä yksityisille että julkisen tilan asiakkaille. Olemme joustavan palvelun yritys ja taivumme tarpeen mukaan pienistä yksilöllisistä tuotesuunitteluprojekteista kokonaisen julkisen tilan kalustuksen toteutukseen asti.

Ydinosaaminen

Erikoistumme eri metallimateriaaleihin, joita työstämme hyödyntäen monipuolista työstömenetelmien osaamista ja materiaalintuntemusta sekä moderneja että perinteisiä tekniikoita hyödyntäen. Erityisosaamisemme korostuu metallien ainutlaatuisten pintakäsittelytekniikoiden saralla.

Etsimme

Yksityisasiakkaita, jotka toivovat koteihinsa ja vapaa-ajan asuntoihinsa, jotain ainutlaatuista, laadukasta ja elinikäistä kalustetta tai sisustustuotetta. Julkisen tilan asiakkaita, jotka hakevat täyden palvelun taloa, joka tarjoaa tilasuunnittelun, toteutuksen ja projektinhallinan avaimet käteen -periaatteella. Sisustusarkkitehtejä, jotka etsivät luotettavaa ja ketterää yhteistyökumppani vastaamaan tilasuunnitelman teknisestä tuotannosta. Muotoilijoita, jotka etsivät piensarja-, hahmomalli- tai prototyyppivalmistajaa sekä tuotantoprosessien ja materiaalintuntemuksen erikoisosaamista.

Tuotteet ja palvelut

Yksityisen ja julkisen tilan mittatilaushuonekalujen suunnittelu ja valmistus. Erikoisosaamisenamme on eri metallimateriaalit ja uniikit pintakäsittelytekniikat. Höydynnämme sekä moderneja että perinteisiä työstömenetelmiä. Tarjoamme myös tilasuunnittelupalveluja.


Toimiala
  • MITTATILAUSKALUSTEET
  • Kalustemuotoilu
  • Kalustesuunnittelu
  • Tilauspuusepänliikkeet

Perustiedot

Nimi :
Paja&Bureau
Y-tunnus :
2737550-7
Postiosoite :
Korkeavuorenkatu 7 00140 Helsinki
Käyntiosoite :
Korkeavuorenkatu 7 00140 Helsinki
Yritysmuoto:
Osakeyhtiö
Henkilöstön määrä:
1 - 5
Liikevaihto:
50 000 - 100 000
Yhteyshenkilö:
Nino Hynninen
Sähköposti:
contact(ät)pajabureau.fi
WWW Verkkokauppa
Tunnetekijäsi banneri
Tunnetekijäsi banneri