Ajankohtaista

5.9.2019 Habitare 2019

Suomen suurin sisustusalan messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.- 15.9.2019. Näytteilleasettajia on usean hallin verran ja joukosta löytyy myös lukuisia kotimaisia huonekaluvalmistajia.

Mukana ovat mm. Aitokaluste, Eimi Kaluste, Finsoffat, ByNiemi - Niemen Tehtaat, OHTO Nordic Home, MUOTO2, Priima kaluste ja monta monta muuta mahtavaa kotimaista valmistajaa.

Habitaren 2019 teema Mindspaces – Mielen tiloja liikkuu materiaalisen ja aineettoman sekä todellisen ja kuvitteellisen välissä. Teema heijastuu myös tapahtuman ohjelmassa, jossa korostuvat aistit ja vastuullisuus.

Käy tutustumassa uusimpiin trendeihin ja uutuuksiin.

Lisää tietoa löytyy osoitteesta: https://habitare.messukeskus.com/

17.3.2017 Suomalainen Huonekalu radiokampanja alkaa pääsiäisen jälkeen

Suomalaiset huonekaluvalmistajat aloittavat pääsiäisen jälkeen radio- ja somekampanjan. Luvassa on lämpimällä huumorilla höystettyjä radiospotteja, arvontoja Facebook -sivulla jne. Laitamme ennen radiokamppista pientä esimakua tulevasta kilpailujen merkeissä. Seuraa meitä Facessa niin pysyt ajan hermolla...

4.10.2016 Toimittajien tusina palkitut 2016

Sisustustoimittajat ry on valinnut kuluneen vuoden 12 kiinnostavinta kotimaista, tuotantoon otettua sisustuksen uutuustuotetta. Toimittajien Tusinassa 2016 korostuvat omaperäisyys ja arjen toimivuus.

Tuotteet löytyvät tästä.

12.11.2015 Pedro Oy:n ja Tapio Anttilan Day&Night vuodesohva palkittiin

Uusi Day&Night vuodesohva palkittiin kansainvälisellä Iconic Awards: Interior Innovation 2016 selection palkinnolla! Palkinnon myöntää the Rat für Formgebung Medien GmbH (the German Design Council).

Palkinto myönnetään tuotteille, joissa on korketasoisia innovaatioita.

"Innovative top performances from every product sector in the industry are what guide the image of the ICONIC AWARDS: Interior Innovation and ensure a high level of awareness on the market.

8.9.2015 Fleimio Halkovaunu on huonekalu polttopuille

Sen avulla voit kuljettaa ja säilyttää halkoja tyylikkäästi sisätiloissa. Design Tero Jakku (TM) 2011.

Fleimio Halkovaunu on valmistettu laminoidusta suomalaisesta koivuviilusta. Korkealaatuinen puun työstö sekä lakattu pinta luovat upean pintatuntuman. Tuotteessa on laadukkaat kumirenkaat.

Fleimio Halkovaunu valmistetaan Suomessa. Halkovaunu on saatavilla mustana ja valkoisena ja toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa, joka on suunniteltu yhteistyössä Lahden Muotoiluinstituutin kanssa (design Marianne Puisto). Lue lisää tuotteesta

7.9.2015 Olemme Habitaressa! Tervetuloa!

Meidät löydät Habitaresta osastolta 6f129.

Tervetuloa tapaamaan meitä! 

Habitare.fi

 

31.8.2015 Tiedote 31.8.2015

Tunne tekijäsi – Suomalainen Huonekalu sivusto raottaa huonekalutekijöiden taustaa. Suomalainen huonekaluvalmistus on saanut oman sivustonsa, joka julkaistaan Habitaressa 9.9.2015. Sivuston teemana on ”Tunne tekijäsi”. Sivusto kerää syksyn aikana kaikki suomalaiset huonekaluvalmistajat samaan sivustoon. Valmistajien tärkeimpiä kriteereitä ovat, että valmistuksessa tulee syntyä lastuja, kankaan paloja ja tekijät ovat suomalaisia. Sivuston rinnalle tulee myös Facebook-sivu, jolta ohjataan kuluttajia löytämään varsinainen nettisivu. Tekijät antavat aina palan itsestään, kun he valmistavat Sinun huonekalusi. Sivusto kertoo, millaiset ihmiset ovat Sinun huonekalusi valmistajia.

Tiedätkö Sinä missä olosuhteissa ja kuka on huonekalusi tehnyt? Tunne tekijäsi!

Sivustosta vastaa suomalaisten huonekaluvalmistajien edunvalvoja Puuteollisuusyrittäjät ry.

Lisätietoja:
Puuteollisuusyrittäjät ry/Suomalainen Huonekalu
Vt. toiminnanjohtaja Janne Liias
PL 150
00251 Helsinki


janne.liias(at)puuteollisuus.fi
P. 0400 510 755

www.suomalainenhuonekalu.fi
Facebook: Suomalainen Huonekalu