tunne tekijäsi

Kun ostat suomalaisen huonekalun, tunnet tekijäsi. Tiedät, että hän on valmistanut Sinulle laadukkaan ja kauniin huonekalun ympäristöä ja tulevaisuutta ajatellen. Tiedät, että hän maksaa veronsa Suomen hyväksi ja toisaalta sen, että Sinä olet juuri tehnyt hänen elinkeinostaan mahdollista. Tekijän tunteminen kannattaa kaikkia!

 

Tunnetko tekijän? Ilmianna hänet tai itsesi mukaan lähettämällä sähköpostilla viisi vastausta ja valokuva.

Tapio Anttila

 

TAPIO ANTTILA
sisustusarkkitehti SIO, suunnittelija 

1. Mitä kuuluu Tapio? 
Kiirettä… Kolme rautaa tulessa: oman suunnittelutoimiston Tapio Anttila Designin pyörittäminen, uuden Tapio Anttila Collectionin lanseeraus ja lisäksi olen osakkaana Nordic Hysteria yrityksessä ja tuotemerkissä.

2. Mitä harrastat? 
Aika on ollut kortilla viime aikoina, mutta aina kun ehdin: vanhat autot, piipun poltto ja ulkoilu.

3. Mitä aiot tehdä huomenna? 
Aamulla aikaisin liikkeelle ja ensimmäinen päivä Habitaressa Tapio Anttila Collection osastolla: loppuviimeistely ennen klo10, klo 11 kuvaukset televisioon, klo 12 lehdistötilaisuus, iltapäivällä palavereja jälleenmyyjien kanssa ja klo 17 kaupungille Vepsäläiselle esittelemään uutuuksia.

4. Mitä haluaisit kysyä itseltäsi? 
Mikä saat sinut innostumaan työssäsi?

5. Mitä siihen vastaisit? 
Nähdessäni suunnitelmieni toteutuvan valmiiksi tuotteiksi.

Kimmo Seppänen

 

KIMMO SEPPÄNEN
puuseppä 

1. Mitä kuuluu Kimmo? 
Hyvää! Mukava kun saa toteuttaa itseään ja asiakkaiden toiveita - kunpa vaan yleinen työtilanne ja ilmapiiri kohentuisivat. 

2. Mitä harrastat? 
Harrastan Practical- ja SRA-ammuntaa, kuntoilua, kotona puuhastelua, metsästystä ja kalastusta. Lista on pitkä ja osa harrastuksista on kausiluontoisia. Harrastuksiini liittyy paljon käytännön tekemistä: puutöitä, metallitöitä ja askartelua. Viikonloppua pidempää aikaa en oikein pysty olemaan tekemättä. Lomalla toimin ja nukun hieman pidempään.

3. Mitä aiot tehdä huomenna? 
Huomenna sunnuntaina jatkan tälle viikonlopulle suunnittelemaani yritykseni verkkosivujen remonttia. Työtähän tuo on, mutta poikkeaa niin paljon normaali työpäivästä, ettei se tunnu työltä. Lisäksi saan kuitenkin olla läsnä, kun koneen näpyttely ei vaadi verstaalle menoa. 

4. Mitä haluaisit kysyä itseltäsi? 
Mitenköhan työasiat sujuu vuoden päästä, miten yrityksessä mennään silloin? 

5. Mitä siihen vastaisit? 
Pidän fokuksen nykyisten tuotteiden laadun varmistamisessa ja edistän tuotekehitystä ja palvelun laatua mahdollisimman paljon! 

 Marjut Nousiainen

MARJUT NOUSIAINEN
sisustusarkkitehti SIO, kalustemuotoilija

1. Mitä kuuluu Marjut? 
Erittäin hyvää, joskin toisinaan kiireistä. Syksy on ihanaa ja minulle erittäin tärkeää aikaa. Syksy illoissa on tunnelma kohdillaan ja kotona viihtyy erityisen hyvin. Tämä syksy tuo mukanaan paljon uutta ja jännittävää! 

2. Mitä harrastat? 
Kaikenlaisia käsitöitä, muotoilua ja askartelua laajasti. Tartun mielelläni uusiin materiaaleihin ja nautin varsinkin kierrätysmateriaalien käytöstä.

3. Mitä aiot tehdä huomenna? 
Ensin töissä suunniteltuani muille ympäristöjä aion illalla suunnitella hieman omaa uutta kotia.

4. Mitä haluaisit kysyä itseltäsi? 
Mistä saat inspiraatiosi?

5. Mitä siihen vastaisit? 
Luonto on inspiraationi kaikessa mitä teen.