Valitse suomalainen
- NELJÄ FAKTAA JA KAKSI YLLÄTYSTÄ

1. Suomalainen huonekalu on puhdas. Aasiasta tuotu pehmeä huonekalu on käsitelty laivamatkaa varten homeenestoaineella, ja siksi se saattaa aiheuttaa allergisia reaktioita.

2. Suomalainen huonekaluvalmistaja saa tehdä työnsä turvallisissa olosuhteissa. Suomen työsuojelu on erityisen tiukkaa, ja siksi työpaikat ovat mahdollisimman pölyttömiä ja turvallisia.

3. Suomalainen huonekalu on huollettava ja kierrätettävä, sillä se on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Huonekalu on yleensä korjattavissa kotikonstein tai ammattilaisen avulla ja siihen saa varaosia. Huonekalun elinkaaren päättyessä materiaalit ovat täysin kierrätettäviä.

4. Suomalainen huonekaluvalmistaja huolehtii myös tulevista sukupolvista. Hän maksaa jätteiden käsittelystä ja tuottaa sitä luonnollisesti niin vähän kuin mahdollista. Ylijäämämateriaali päätyy aina kiertoon.

 

OLISITKO ARVANNUT?

  • Lähes jokainen suomalainen huonekalutehtaan omistaja osaa valmistaa tuotteensa itse alusta loppuun.
  • Sinulla, suomalaisen huonekalun kuluttajalla, on mahdollisuus pyytää lupa käydä katsomassa tehtaalla, kuinka suomalainen huonekalu valmistuu. Näin voit olla varma siitä, että teit oikean valinnan, sillä sen jälkeen tunnet tekijäsi!